Intoleranties

Energie terug

Na jarenlang het vermoeden te hebben gehad dat er iets aan de hand was met onze dochter, zijn we bij Bianca terecht gekomen. Van baby af aan hebben wij als ouders bij het consultatiebureau aangegeven dat er iets niet klopte, maar zij ontkende het altijd, ze groeide tenslotte goed en haar ontwikkeling toonde geen afwijkingen. Dat er een verband was met voeding hadden we inmiddels wel door, maar wat precies bleef onduidelijk. De bloeduitslagen toonden een gluten-en koemelk intolerantie aan. Nu is onze dochter 9 jaar oud en zagen wij na drie dagen gluten-en koemelkvrij dieet haar al opknappen. We zijn zo blij dat Bianca ons verhaal heeft aangehoord en ons heeft geholpen bij het duiden van haar klachten. We hebben weer een vrolijk, enthousiast en energiek meisje terug die zich kan focussen en flexibel op kan stellen.

Jeuk
Al jaren heb ik jeuk, die langzaamaan steeds erger werd. Hiervoor was ik al eens verwezen naar een dermatoloog, maar om mijn hele leven nu corticosteroiden te moeten smeren, dat wilde ik niet. Ik had me er bij neergelegd, maar mijn man niet. Op advies van hem een van een vriendin die net bij een diëtiste was geweest, ben ik bij Bianca terechtgekomen. Ondanks enige scepsis in het begin, bleek dat geheel onterecht. Al snel bleek dat er bij mij sprake is van een lactose-intolerantie als oorzaak van de jeuk. Sinds ik lactosevrij eet, is de jeuk verdwenen! Dat is echt heerlijk, nooit gedacht dat ik daar nog van af zou komen. Ook kreeg ik adviezen voor een meer gebalanceerde voeding, zonder alles te moeten laten staan. Ik ben helemaal tevreden!!Gabrielle

Eczeem 
Ik was sceptisch toen ik aan dit traject begon. Als wetenschapper vroeg ik al snel om cijfers om voortgang te meten en dat was mogelijk! Ik ben erg tevreden over de resultaten. Ik weet nu namelijk dat ik intolerant ben voor met name tarwe, melk en ei. Na het vermijden van deze producten verdwenen mijn eczeem problemen en ook is mijn weerstand tegen hooikoorts dit jaar stukken beter dan voorheen! Nogmaals erg bedankt hiervoor, super!
Paulus