Voorlichtingen

Zou je meer willen weten over de darmen, stress of menstruatie? Ben je een professional en wil je jouw kennis vergroten? Hieronder zie je diverse voorlichtingen. Staat er één tussen waar je voorlichting over wilt, of wil je meer informatie? Neem dan contact op.

GezondXtra Vriendinnenavond
Wil je een leuk avondje organiseren voor je vriendinnen? Heb je vragen over goede voeding, menstruatie of de overgang? Het is een avondje vol plezier, met misschien een beetje schaamte, waar je ook nog iets leert!

Kies een thema en wij komen bij je thuis of op locatie. Tijdens een 2,5 uur durend programma verzorgen wij een interactieve voorlichting. Ook kan je al je vragen afvuren.

Duur: circa 2,5 uur
Prijs: € 10 per persoon
Huur locatie: extra kosten

GezondXtra Darmen
Wat is nu eigenlijk een goede drol? Is een beetje buikpijn normaal?

Tijdens de voorlichting krijg je inzicht in hoe je darmen en spijsvertering nu eigenlijk werken, en wat belangrijk is voor het functioneren hiervan. Ook is er de ruimte voor al je vragen.

Duur: circa 2,5 uur
Minimaal aantal mensen: 10
Prijs: op aanvraag

GezondXtra Stress
Ben jij ook zo druk? Wat gebeurt er in je lichaam bij stress? Welke voeding kan hierbij ondersteunen?

Wij geven je inzicht in wat er in je lichaam gebeurt bij stress en de rol van voeding. Heb je een vraag? Tijdens de voorlichting is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Duur: circa 2,5 uur
Minimaal aantal mensen: 10
Prijs: op aanvraag

GezondXtra Professionals
Ben je mesoloog, chiropractor, fysiotherapeut, praktijkondersteuner, collega-diëtist of huisarts?

Wil je meer weten over de darm en spijsvertering, COPD, insulineresistentie en diabetes, of artrose en osteoporose? Wij geven voorlichtingen, waarbij je meer inzicht krijgt in het onderwerp. Ook is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen. Wil je meer informatie, of een ander onderwerp? Neem dan contact op.

Duur: circa 2,5 uur
Minimaal aantal mensen: 5
Prijs: op aanvraag