Huid

 Acne
 Couperose/ Acne-Rosacea
 Eczeem
 Netelroos
 Huid- en voetschimmel
 Gordelroos
 Psoriasis
 Slecht genezende wonden

Jeuk, droge huid, eczeem of netelroos, een huidaandoening kan erg storend zijn en soms zelfs pijnlijk. Heb je last van een huidaandoening? Voeding kan invloed hebben op de verergering van de klachten. Te veel suikers, rode wijn, sojaproducten of een slechte verhouding van vetzuren zijn factoren die een negatieve invloed kunnen hebben op de ontstekingen in de huid. Ook allergieën, stress en extreme vermoeidheid kunnen huidaandoeningen verergeren.

Afhankelijk van jouw geschiedenis maken we een persoonlijk behandelplan ter bevordering van een gezonde huid. We begeleiden je bij de aanpassingen in je voeding, eventueel aangevuld met supplementen. Met de juiste voedingsadviezen kan de weerstand van de huid verbeterd worden en daardoor kunnen schimmels en bacteriën beter aangepakt worden. Een goede hormonale balans is van groot belang naast een optimale inname aan vitamines, mineralen en vetzuren.
Weet jij of je de juiste vetzuren of voldoende anti-oxidanten vanuit je voeding binnen krijgt? Of zou je jezelf hierover willen laten adviseren door een specialist op het gebied van voeding? Maak een afspraak en krijg een voeding afgestemd op jouw behoeften. Hierdoor verzorg je de huid van binnenuit en kan de huid een stuk rustiger worden!