Specialisaties

Verminder je gezondheidsklachten door een gezonde leefstijl

Heb je al langere tijd gezondheidsklachten? De juiste voeding en leefstijl kunnen een positieve invloed hebben op jouw klachten. Het is onze passie om je bewust te maken van de signalen van je eigen lichaam. Bewustzijn van de werkingsmechanismen van je eigen lichaam geeft een enorme kracht om het probleem bij de kern aan te pakken. Je spijsvertering en darmen spelen hierbij een centrale rol. 

Hoe weet je nu welke voeding bij jou past? Hoe is de balans tussen ontspanning en stress? Hoe beweeg je op de juiste manier? Wij kijken met jou naar wat jouw lichaam verbruikt en nodig heeft aan gezonde voedingsstoffen. Wij begeleiden je in het proces om jouw klachten te verminderen. 

Bevorder je gezondheid met gezonde voeding en leefstijl 

Ieder mens is uniek. Je persoonlijke situatie, leefgewoonten en leeftijd zijn van invloed op wat goed voor je is. Hoe kun jij voor een optimale gezondheid zorgen en klachten voorkomen? Hoe kun je familieklachten als osteoporose, gewrichtsklachten en diabetes voorkomen? We geven je inzicht hoe je door een gezonde leefstijl proactief deze symptomen kunt beïnvloeden.

We begeleiden je als je preventief advies wilt om jouw gezondheid te beschermen en bevorderen. Tijdens een uitgebreid gesprek bespreken we je wensen, voeding, leefstijl en historie. Wij geven je concrete adviezen over voeding en beweging om te werken naar een optimale gezondheidsbalans.

Wil je van je gezondheidsklachten afkomen of wil je preventief advies? Maak direct een afspraak en verbeter je gezondheid.

Kunnen wij je helpen?
Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen?