Werkwijze

Intakegesprek – Behandelconsult
Als eerste vindt er een intakegesprek van 1,5 uur plaats. Tijdens dit gesprek gaan we uitgebreid in op je vraag. We kijken naar jouw voedingspatroon, leefstijl, beweging en ontspanning. Ook nemen we je medische en psychische situatie en historie mee in het onderzoek. We willen een zo compleet mogelijk beeld van je krijgen.

Als orthomoleculair diëtisten en PNI-therapeuten kijken we niet alleen naar de klacht, maar willen we juist de oorzaak van de klacht achterhalen. Je krijgt inzicht in hoe het lichaam werkt en we vertellen je meer over de klacht en wat je eraan kunt doen. Samen kijken we naar de juiste voeding die jou voorziet in de benodigde voedingsstoffen.

Samen stellen we een persoonlijk voeding- en leefstijladvies op en krijg je algemene voedingsrichtlijnen. Wij kiezen voor voeding die levert en niet alleen vult. Daarom adviseren wij onbewerkte voedingsmiddelen op biologische basis. Zo min mogelijk E-nummers, kleur- en smaakstoffen en suikers. Alleen puur natuur! Met onze richtlijnen weet je hoe de dag eruit ziet qua voeding en beweging en kun je er zelf actief mee aan de slag. Dit zorgt voor het optimaal functioneren van jouw lichaam en het verminderen of verdwijnen van je klachten.

Vervolgconsult
Tijdens een vervolgconsult bespreken we hoe het gegaan is. Ook bespreken we nog eventuele vragen en passen we je voedings- of leefstijlplan aan als dat nodig is.

Meenemen
Vergeet bij je eerste bezoek niet je verzekeringspas en eventueel de verwijsbrief mee te nemen.
Indien je verhinderd bent dan verzoeken wij je minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. De kosten worden anders bij jou in rekening gebracht.

Duur
Het aantal consulten kan variëren van 2 tot 10. Dit is afhankelijk van je wensen en behoeften, en de complexiteit van je klacht of je vraag.

Op dit moment hebben we een wachttijd van 2-3 weken voor het maken van de eerste afspraak