Locaties

locatie Arnhem

Onder de Linden 21, 6822 KG

Je vindt ons bij Gezondheidscentrum Onder de Linden op twee verdiepingen.

Kom je op maandag of dinsdag? Neem de ingang bij de apotheek en neem de trap naar boven. Ga na de rode deur aan de linkerkant de kleine trap op. Daar kun je plaatsnemen. Je kunt ook de lift nemen naar verdieping 1+.

Kom je op woensdag of vrijdag? Neem dan de ingang bij de apotheek en ga met de lift naar de tweede verdieping. Uit de lift ga je links de hoek om. Halverwege de gang kun je plaatsnemen.

Je kunt ook de ingang bij Therapeuticum Aquamarijn nemen, en met de trap naar de tweede verdieping. Loop de lange gang uit en ga aan het einde linksaf. Halverwege de gang kun je plaatsnemen. Parkeren kan gratis in de straat of aan de rechterzijde en achterkant van het pand.

locatie Deest

Grotestraat 10C, 6653 BL

Ons spreekuur vindt plaats bij Drogisterij van der Wielen. Je vindt ons in de ruimte achter in de winkel. Je mag in de winkel plaatsnemen of rondkijken, dan komen wij naar je toe. Je kunt er gratis parkeren.

locatie Eindhoven

Frankrijkstraat 126, 5622 AH

We houden spreekuur bij Gezondheidscentrum Mercuur. Je mag plaatsnemen in de wachtkamer. Melden bij de balie is niet nodig. Mocht je slecht ter been zijn, laat het dan vooraf even weten. Gratis parkeren is mogelijk in de straten rondom Mercuur.

locatie Nijmegen Salon Suites, suite 18

Gerard Noodtstraat 119 Nijmegen , 6511 SM

Het pand is fraai gelegen in een winkelstraat tussen het historische “Valkhof” aan de Waal en het Hertogplein in het centrum van Nijmegen. In de directe omgeving vindt men stadsparken, winkels en horeca. Optimaal bereikbaar met openbaar vervoer en eigen vervoer.

Openbaar vervoer: Vanaf Nijmegen Centraal loopt u in ongeveer 15 minuten naar Salon Suites. Het is vanaf het Centraal Station bereikbaar met buslijn 2, 3, 31, 57, 80 of 82. Uitstappen bij halte Valkhof. Loop een stukje terug richting centrum. De eerste straat links is de Gerard Noodtstraat.

Auto: Automobilisten rijden vanuit Arnhem, Ubbergen, Venlo of Den Bosch naar het Traianusplein. Afslaan richting centrum (St. Jorisstraat). De eerste straat links is de Gerard Noodtstraat.

Parkeren: Betaald parkeren voor de deur en er is een parkeergarage op 100 meter afstand (Parkeergarage kelfkensbos).

locatie Scherpenzeel

Holleweg 18L, 3925 LW

Ons spreekuur vindt plaats in het pand van GezondXtra op de bovenverdieping. Neem de trap naar boven. Daar kun je plaatsnemen. Wanneer je met de auto komt, dan kun je deze gratis voor het pand parkeren.