Locaties

locatie Arnhem

Onder de Linden 21, 6822 KG

Je vindt ons bij Gezondheidscentrum Onder de Linden op de tweede verdieping.

Neem de ingang van de apotheek of aan de andere kant; bij de brievenbussen op het parkeerterrein. Neem de lift naar de 2e verdieping. Uit de lift; rechtsaf de lange gang door. Dan komt u bij een balie en wachtruimte. U hoeft zichzelf NIET te melden. Neem even plaats aan de tafel. We komen u daar ophalen. 

Wilt/kunt u met de trap komen; dan kunt u de ingang bij huisartsenpraktijk Aquamarijn nemen en dan loopt u met de trappen naar de 2e verdieping. Dan kunt u in de wachtruimte aan de lange tafel plaatsnemen. 

locatie Deest

Grotestraat 10C, 6653 BL

Ons spreekuur vindt plaats bij Drogisterij van der Wielen. Je vindt ons in de ruimte achter in de winkel. Je mag in de winkel plaatsnemen of rondkijken, dan komen wij naar je toe. Je kunt er gratis parkeren.

locatie Eindhoven

Heezerweg 307, 5643KG

We houden spreekuur bij fysiotherapie Heezerweg 307. Je mag plaatsnemen in de wachtruimte. Imke zal je hier op komen halen. Melden bij de balie is niet nodig.

Gratis parkeren is mogelijk op de Heezerweg of in 1 van de zijstraten.

locatie Nijmegen Salon Suites, suite 18

Gerard Noodtstraat 119 Nijmegen , 6511 SM

Het pand is fraai gelegen in een winkelstraat tussen het historische “Valkhof” aan de Waal en het Hertogplein in het centrum van Nijmegen. In de directe omgeving vindt men stadsparken, winkels en horeca. Optimaal bereikbaar met openbaar vervoer en eigen vervoer.

Openbaar vervoer: Vanaf Nijmegen Centraal loopt u in ongeveer 15 minuten naar Salon Suites. Het is vanaf het Centraal Station bereikbaar met buslijn 2, 3, 31, 57, 80 of 82. Uitstappen bij halte Valkhof. Loop een stukje terug richting centrum. De eerste straat links is de Gerard Noodtstraat.

Auto: Automobilisten rijden vanuit Arnhem, Ubbergen, Venlo of Den Bosch naar het Traianusplein. Afslaan richting centrum (St. Jorisstraat). De eerste straat links is de Gerard Noodtstraat.

Parkeren: Betaald parkeren voor de deur en er is een parkeergarage op 100 meter afstand (Parkeergarage kelfkensbos).