Buikpijn weg en weer een blij meisje!

Ahhhhhh!! Dat dacht ik toen ik te horen kreeg dat ik een melk- en ei-allergie had. Mijn moeder heeft ook een voedselallergie, dus zij wist hoe en wat. Wij zijn samen
gaan kijken wat ik allemaal wel en niet mag eten. Vegan (dit is ook zonder melk en ei) is nu heel populair, dus dat kwam goed uit. We hebben ‘nepkaas‘ gevonden en Oreo blijkt ook zonder melk te zijn en het is allemaal gewoon lekker!  Ik weet dat als ik wel melk en ei eet dat ik superslecht in mijn vel ga zitten. Ik lag dan vaak met pijn in mijn buik in bed; ik was echt over-de-top chagrijnig. Dat merkten mijn ouders en broertje ook en toen zei mama dat ze een afspraak zou maken om bloed te laten prikken. Daar schrok ik van, maar ja ik moest weten wat er aan de hand was.
Ik ben er nu wel aan gewend en ik ben niet de enige, mijn vriendin heeft het ook en nog een jongen uit mijn klas. Wij nemen bijvoorbeeld onze eigen snoepjes mee als traktatie en ons eigen cake als taart voor verjaardagen. Als je gewoon je fantasie gebruikt kan eigenlijk ALLES!!!!!!!!!

Puk, 8 jaar