Gezondheid

Mijn lichamelijke klachten worden elk jaar weer meer en daardoor ook mijn gebruik van medicijnen. Ik heb veel last van mijn darmen, schildklier en hart. Ik wilde niet nog meer medicijnen slikken.
Ik werd door een goede vriendin, die in de medische sector werkt, attent gemaakt op de orthomoleculaire diëtist. Dus daar een afspraak mee gemaakt. Ik kwam bij Bianca voor het eerste gesprek. Zij nam de tijd om naar mijn bezorgdheid over mijn gezondheid te luisteren. En wij kwamen samen tot een stappenplan om te kijken wat er kon veranderen. Na enkele testen en bloedonderzoeken, waar een forse intolerantie voor een aantal voedingsmiddelen uit kwam. Met een dieet en een goede begeleiding daarin, voel ik mij, veel beter en ben ik van mijn darmklachten af. Na overleg met apotheker en huisarts en huisartsondersteuner, gebruik ik minder medicijnen.
Ik loop al 40 jaar met buikklachten en geen enkele internist in al die jaren zocht het in mijn voeding. Het is zelfs zo dat mijn schildklier het weer aan kan, en doordat ik daar geen medicatie meer voor slik kan mijn hartmedicatie ook met minder en mijn bloeddruk is nu ook lager.
Ik ben heel blij dat ik bij de orthomoleculaire diëtist, Bianca van den Heuvel, terecht ben gekomen. Zij luistert goed en gebruikt haar uitgebreide kennis om je te helpen met je klachten. Bianca kijkt naar wat jij nodig hebt en steunt en begeleid je daarin. Ik zie de toekomst met plezier tegemoet.
Hopelijk kan je iets met mijn stukje.
Trouwens worteltjes en ei gaan goed. Ben nu bezig met sinaasappel.