Social

Handige links op de website

Specialisaties

Producten

Nieuws

Artemis

Per vandaag hebben we een nieuwe leverancier voor de intolerantie testen.

Overgang en Voeding

Op 14 april 2021 geeft Bianca een lezing voor het vervangingsfonds participatiefonds in de week van de overgang

Op 21 april 2021 en 21 november 2022 geeft Bianca de nascholing overgang en voeding voor Sonnevelt opleidingen. Wil jij jezelf voorbereiden op deze periode; geef je zelf dan op!

Open Coffee 2 september 2022

Sandra is 1 van de experts op de open coffee bijeenkomst op 2 september. https://opencoffeenijmegen.nl/experts/gezondheid/sandra-overeem

Binnen onze praktijk werken wij als orthomoleculair dietist/KPNI therapeut en darmspecialist en zijn we met 5 collega’s.

Wij begeleiden mensen met klachten als bijv. prikkelbaar darmsyndroom, eczeem/astma/hooikoorts, auto immuun aandoeningen, als colitus ulcerosa/ziekte van chrohn/psoriasis/reuma, pcos, menstruatie stoornissen, overgangsklachten maar ook bij bijv. burnoutklachten, fybromyalgie. Voeding is altijd de basis waarbij er veel aandacht is voor de spijsvertering, maag en darmen.

Aanvullend kunnen er onderzoeken ingezet worden als ontlastingonderzoek, intolerantie onderzoek, vitaminen/mineralen en zware metalenmeting.

8 september 2022: Symposium Integrale huisartsgeneeskunde

Op 8 september wordt het symposium integrale geneeskunde gehouden in Arnhem.

Samen met Barbara Havenith van de Hormoonpoli gaat Bianca een workshop verzorgen

Het symposium is het afscheid van huisarts Hans van Vugt. Waarmee hij aandacht vraagt voor verbinding van regulier en complementair werken https://www.aesculaapevents.nl/?seo_event=integrale-geneeskunde